onsdag, juli 02, 2008

Lilja i blom och motvind


Liljan har börjat slå ut! Utslagna ser de ut som en orkidé. Tråkigt bara att man måste lägga sig på marken för att kunna se den ordentligt.


Vad jag har gnällt över den ständiga motvinden när jag cyklar hem. Någonstans har det gnagt inombords att det är antagligen min dåliga kondis som gör sig påmind. MEN när jag inser att vi knappt har sett några luftballonger tidigare i år så är det ju vetenskapligt bevisat att motvinden alltid ligger på hemåt.

Nu flyger vi iväg till England på semester!

2 kommentarer:

The Intercontinental Gardener sa...

Till England på semester... nu är jag lite avundsjuk! Min 5-årig dotter tycker att England är hennes favoritland - "trots" (skulle man som vuxen tro) alla besök till fina, engelska trädgårdar. Deras favoriter är faktiskt Sissinghurst och Rudyard Kiplings hem, båda någonstans i East Sussex. Hoppas att du skriver sedan var ni var!

Kastanjen sa...

Vi ska till Gloucestershire till att börja med och kommer att avsluta med några dagar i London. Några vackra trädgårdar ska vi väl kunna få se!

Vår 8-åring har siktat in sig på shopping i London. Jag som har varit och handlat kläder med henne på H&M förstår inte var hon plötsligt har fått sin shoppinglängtan ifrån.